top of page
Zoeken

Gouden paasei-brownies


INGREDIËNTEN

Browniebeslag

1 blik zwarte bonen (400 gr)

2 eieren

6 medjooldadels

4 el rauw cacaopoeder

3 el kokosolie, gesmolten

2 el honing

2 tl glutenvrij bakpoeder

1 tl vanille-extract

Snuifje zout

2 el cacaonibs, optioneel


Topping

Gouden decoreerstift-glutenvrij



BEREIDINGSWIJZE

Browniebeslag:

  • Verwarm de oven voor op 175 °C.

  • Week de dadels 10 minuten in kokend water. 

  • Spoel de bonen af in een zeef en laat ze goed uitlekken. 

  • Meng alle ingrediënten, behalve de cacaonibs, in een keukenmachine tot een egaal beslag. 

  • Optioneel: spatel de cacaonibs eronder. 

  • Schep het beslag in de siliconen paaseivormpjes. 

  • Bak de brownies 15-20 minuten gaar, of tot er geen beslag meer aan een prikker blijft plakken.

  • Laat de brownies even afkoelen voordat je deze uit de vorm haalt. Plaats de brownies daarna op een rooster om volledig af te koelen.


Afwerking

  • Maak motieven met de gouden stift op elk paasei-brownies. 



TIPS

  • Glutenvrij bakpoeder en zwarte bonen zijn te koop bij de www.glutenvrijemarkt.com 

    (10 % korting, code MOMINSHAPE, geldig op heel de webshop)

  • Serveer er een kopje Cacao Maca latte bij met een plantaardige ongezoete melk.

    Cacao Maca poeder, cacaonibs, rauw cacaopoeder is te koop bij www.purasana.be

    (20 % korting, code MOMINSHAPE, geldig op heel de webshop)

  • Een gouden decoreerstift vind je in verschillende supermarkten. Check het etiket indien je glutenvrij eet.

  • De brownie-eitjes bewaar je in een gesloten doos in de koelkast en zijn enkele dagen houdbaar.

 
 
 

コメント


Moms in shape

  • mail-moms in shape
  • alt.text.label.Instagram
  • alt.text.label.Facebook

©2023 by Moms in shape

bottom of page