top of page
Zoeken

Aardbeienkoekjes zonder toegevoegde suiker


Ingrediënten

1 rijpe banaan

100 gr aardbeien, in kleine stukjes gesneden

50 gr amandelboter 100% 

1 ei, losgeklopt

60 gr glutenvrije havervlokken

20 gr pompoenpitten


Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 180 °C.

  • Plet de banaan in een mengkom.

  • Voeg de amandelboter, het ei, de havervlokken en de pompoenpitten toe en meng goed.

  • Voeg als laatste de aardbeienstukjes toe en meng ze voorzichtig onder het deeg.

  • Bekleed een bakplaat met bakpapier.

  • Vorm 9 kleine hoopjes van het deeg en duw ze lichtjes plat tot cirkels.

  • Bak 15 à 18 minuten in de oven, tot de koekjes goudbruin zijn.

  • Laat ze afkoelen op een rooster. 


Tips

-Lekker als voedzaam tussendoortje.

-Maak er een gezond ontbijt van met een potje natuuryoghurt en verse aardbeien.

-Bewaar de koekjes enkele dagen in een afgesloten doos in de koelkast.

-Variatietip: vervang de aardbeien eens door verse bosbessen, stukjes mango of ander zacht fruit.

-Glutenvrije havervlokken, amandelboter 100% zijn te koop bij de www.glutenvrijemarkt.com (10% korting, code MOMINSHAPE, geldig op heel de webshop)

 
 
 

Comentarios


Moms in shape

  • mail-moms in shape
  • alt.text.label.Instagram
  • alt.text.label.Facebook

©2023 by Moms in shape

bottom of page