top of page

Moonbird

Moonbird is jouw gids bij langzame ademoefeningen. Plaats hem in je handpalm en adem gewoon mee op het rustgevende temp. Je kunt de effecten op je lichaam in de app opvolgen. Innerlijke rust vinden was nog nooit zo eenvoudig. 

1688655324514.png

Ademoefeningen waren nog nooit zo eenvoudig

Meer dan 400 artsen en therapeuten zetten moonbird in bij stress, angst en slaap. "Eenvoudig en efectief."

Waarom moonbird?

Je ademhaling is de afstandsbediening van je zenuwstelsel. Bewust, kalm ademhalen verlaagt je stressniveau en helpt je snel en effectief ontspannen en in slaap vallen.

Hoe werkt moonbird?

Moonbird begeleidt je bij het doen van ademhalingsoefening, waar je ook bent. Je volgt simpelweg het ritme dat moonbird je aangeeft, het werkt simpel en intuïtief:

 

✔ Houd je moonbird in je hand

✔ Adem in als je hem voelt uitzetten

✔ Adem uit wanneer hij krimpt

✔ Voel hoe je bij elke ademhaling meer ontspant

Het effect op je lichaam voel je meteen. De bijbehorende app trackt bovendien je hartritme, hartritmevariabiliteit en coherentie, zodat je vooruitgang ook inzichtelijk wordt. De app biedt ook diverse begeleide ademhalingsoefeningen en meditaties.

 

Voor wie is moonbird geschikt?

Moonbird heeft al duizenden mensen geholpen met beter slapen en minder stress, simpelweg door te ademen. Moonbird is geschikt voor iedereen die wil werken aan een goede gezondheid, en heeft enkele geweldige effecten:

✔ Slaapproblemen

✔ Stress

✔ Piekergedachten

✔ Angst en paniek

✔ Hyperventilatie

✔ Spanningsklachten

 

Moonbird vrijblijvend testen?

Je kunt moonbird 30 dagen uitproberen om te kijken hoe het voor jou werkt. Gebruik bovendien mijn unieke kortingscode voor €10 korting!

Kortingscode: CATHERINEVONCK

bottom of page